logoZUSSsymbooldef.jpg

Zwangerschaps Yoga

Zwangerschapsyoga brengt balans en rust in je leven.
We leven in een drukke tijd, we werken veel en misschien ga je in deze periode ook wel verhuizen, verbouwen of ben je gewoon druk in je hoofd. De zwangerschap is een unieke en héle bijzondere periode die het waard is om bewust geleefd te worden en die de komende tijd centraal mag staan.
We hebben een warme sfeervolle eigen praktijkruimte waarin je je fijn kan ontspannen enmet je zwangerschap bezig kan zijn


Wat leer je tijdens de lessen zwangerschapsyoga?
Tijdens de lessen zwangerschapsyoga laten we je ervaren hoe je deze periode als een prettige periode kan ervaren. We leren je ontspannen dmv yoga-, adem- en ontspanningsoefeningen. 
Zo blijf je soepel en leer je om ruimte in je zwangere lichaam te maken.

Als je je meer bewust wordt van wat er allemaal in je lichaam en met je baby gebeurt, kan je spanning beter los laten en zorg je ervoor dat je baby ook minder spanning ervaart.  Dat is iets waar veel vrouwen aan voorbij gaan in deze belangrijke en voor vele ook drukke periode.

Tijdens de lessen besteden we ook aandacht aan het bekken & bekkenbodem. Veel vrouwen hebben minder bekkenklachten na het doen van de oefeningen, slapen en voelen zich beter en zijn vrolijker. De yoga oefeningen zijn allemaal gericht op de zwangerschap en de bevalling.

naamloos-6.jpg