top of page

YOGA

Ondersteuning die wel degelijk een verschil maakt

HATHA YOGA

In een Hatha yogales werken we aan de balans tussen lichaam en geest door middel van yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Een Hatha yogales is een rustigere vorm van yoga. De meeste houdingen staan op zichzelf en de nadruk ligt op het naar binnen keren, de houding aannemen, goed doorvoelen en navoelen. Hatha yoga kent ook enkele series houdingen zoals de zonnegroeten. We besteden veel aandacht aan de adem in combinatie met de yogahoudingen of door middel van op zichzelf staande ademhalingsoefeningen. Tijdens een Hatha yogales nemen we de tijd voor de houding waardoor deze lessen ook geschikt zijn voor de meeste beginners.

10 rittenkaart - €99,-

KINDER YOGA

Kinderyoga is spelen met yoga die is aangepast aan de belevingswereld van kinderen.

Kinderyoga maakt kinderen bewust van zichzelf, van hun lichaam, adem, gevoelsleven en omgeving. Yoga voor kinderen betekent samen bewegen, ontspannen en fantaseren. Het doel is om al spelend sterker te worden. Deze versterkende werking kun je merken aan houding en motoriek, concentratie, ademhaling, zelfvertrouwen en ontspanning. De achterliggende gedachte is dat kinderen mogen zijn wie ze zijn en dat ze zichzelf en hun omgeving respecteren.Na de pauze gaan we vaak nog aan de slag met een stukje coaching/bewustwording. Dit doen we d.m.v. spelletjes, knutselen of schilderen.

8 rittenkaart - €80,-

ZWANGERSCHAP
YOGA

Zwangerschapsyoga is een zeer ruim begrip. Het gaat ook om voeding, ademhaling, contact maken met je baby. We hebben dus lessen waar we actief  bezig zijn met ons lichaam, maar ook met ontspanning, voeding en natuurlijik de ademhaling. Een yogales die niet stopt na een uur yoga, maar die je meeneemt naar huis om uit te werken.

10 rittenkaart - €120,-

bottom of page