Yoga

Ondersteuning die wel degelijk een verschil maakt

Hata yoga.jpg

Kom in je pas.... met Hata Yoga

Leef jij je mooiste leven? Of word je geleefd?

Weet je echt wie jij bent? Weet je waar je echt voor staat?

Geniet je van je werk of kijk je zondags al op tegen de aankomende week?


Ook jij kan je mooiste leven leven! Wil je erachter komen wie je werkelijk bent? Wil jij ook zo graag meer energie ervaren in je leven?

Doe dan mee met het nieuwe programma “Kom in je pas met Hatha Yoga!”


In 8 lessen gaan we aan de slag met: 

  • Yoga: Iedere cursusavond beginnen we met een uurtje yogales. 

  • Persoonlijke groei: Na de yoga gaan we aan de slag met onze persoonlijke groei. Iedere avond heeft een eigen thema.

          

Een reis vol mooie inzichten! Kom in je pas!

naamloos-5.jpg

Zwangerschapsyoga

Het leven voorziet ons van allerhande verrassingen en hoewel we de uitkomst niet voor elke situatie kunnen voorspellen, kunnen we wel controleren hoe we reageren op bepaalde situaties. In mijn coaching sessies leer je de dingen te aanvaarden en hoe je jouw keuzevrijheid kunt gebruiken in elke levenssituatie.

Kinderyoga.jpg

Kinderyoga met kompassie

Heb je het gevoel dat je to-do-lijstje steeds langer wordt omdat je niets kunt doorstrepen? Mijn gespecialiseerde vakkennis begeleidt en inspireert je om meer van je persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact op en neem je leven weer in eigen handen met mijn coaching hulpmiddelen en technieken.

naamloos-1-7 (2).jpg

Hata Yoga

Deze dienst is de favoriet van veel van mijn klanten, want het is vaak de sleutel tot een gelukkiger en gezonder leven. Mijn taak is om jou de hulpmiddelen en technieken mee te geven om te komen tot een meer evenwichtige levensstijl. Na een aantal sessies zul je merken dat je beter kunt omgaan met de problemen die je op je weg tegenkomt. Bel nu om een sessie te boeken.