Ontmoet ons Team

logoZUSSsymbooldef.jpg

Ons team bestaat uit de zussen Lies en Yvonne en de Co-coach Perro 

Yvonne & Perro

Mijn naam is Yvonne Weijer, getrouwd en moeder van drie volwassen jongens.

Inmiddels heb ik jarenlange ervaring in het geven van cursussen aan zwangere vrouwen en het advies geven aan gezinnen bij bv. huilbaby’s, middels mijn eerdere bedrijf De Zwangere huismus.

Alle activiteieten zoals, zwangerschapscursussen, zwangerschapsmassage en babymassage zijn nu ondergebracht bij Zuss coaching.

Omdat ik zie dat telkens meer ouders behoefte hebben aan wat extra hulp/advies tijdens het opvoeden van hun kinderen en dat er ook vele jonge kinderen zijn die wat extra steun kunnen gebruiken, heb ik het coaching aanbod uitgebreid in samenwerking met mijn zus Lies. Zo is Zuss coaching ontstaan.

Hiervoor heb ik de opleiding Kindercoach afgerond en de cursus dierbegeleider AAI en de VIDA-weerbaarheidstraining voor kinderen gevolgd bij Pets4Care. 

Samen met onze lieve en relaxte hond Perro vorm ik dus een gecertificeerd team om kinderen te coachen om het allerbeste uit hun zelf te halen.

Lies Tinga

Mijn naam is Lies Tinga, ik woon samen met mijn dochter Yes-Anne in Dronrijp en mijn zoon Lieuwe woont op zich zelf in Winsum. 

Inmiddels heb ik vele jaren ervaring opgedaan als gastouder. Hier heb ik veel kennis verzamelt over kinderen en het opvoeden ervan. Ook heb ik de opleiding kindercoach afgerond en samen met mijn lieve zus Yvonne coach ik nu kinderen en of hun ouders.

In oktober 2019 heb ik het diploma orthomoneculair kindercoach gehaald en heb inmiddels mijn diploma Hatah yoga en zwangerschapsyoga behaald Een lang gekoesterde wens is hiermee uitgekomen, waar ik ontzettend blij mee ben.

© 2019  Zuss coaching.