logoZUSSsymbooldef.jpg

Slaapcoaching voor baby's

baby slaapt.jpg

Een op de vier kinderen heeft moeite met slapen. Als ouder probeer je vaak van alles maar door de vermoeidheid geef je op als je niet snel resultaat ziet. Veel ouders weten niet dat slapen een aangeleerde vaardigheid is. Sommige kinderen leren dit snel, anderen hebben meer hulp nodig. Hoewel bij slaapproblemen vaak het advies wordt gegeven om een kind te laten huilen is dat absoluut niet nodig.

 

De slaap kindje slaap filosofie is een alternatief voor ouders die emotionele of fysieke weerstand voelen tegen het in slaap laten huilen. De bewezen coaching methodes die wij gebruiken bieden je de mogelijkheid om je kind op een liefdevolle manier te ondersteunen bij een belangrijke vaardigheid, namelijk het leren slapen.

Deze cursus wordt in groepsverband aangeboden, we gaan in drie bijeenkomsten aan de slag om jullie je kindje te leren slapen. Ook is een consult aan huis mogelijk.

Het is ook mogelijk om je op te geven voor de besloten Facebookgroep. Dit houdt in dat het “Sweat Dream Team“ jullie vier weken lang gaat begeleiden via een besloten Facebook groep. We gaan jullie iedere week drie opdrachten geven en daar kunnen jullie dan mee aan de slag. Het is de bedoeling dat jullie kindje aan het einde van deze training het leren slapen heeft begrepen. Kijk op onze Facebookpagina van Zuss kinder & opvoedcoaching voor meer informatie.