Cursus

Ondersteuning die wel degelijk een verschil maakt

pregnancy-1430513.jpg

Zwangerschapscursus

Deze dienst is de favoriet van veel van mijn klanten, want het is vaak de sleutel tot een gelukkiger en gezonder leven. Mijn taak is om jou de hulpmiddelen en technieken mee te geven om te komen tot een meer evenwichtige levensstijl. Na een aantal sessies zul je merken dat je beter kunt omgaan met de problemen die je op je weg tegenkomt. Bel nu om een sessie te boeken.

Bruid die in Spiegel

Cursus houden van jezelf

Een spiegel vertelt namelijk hoe het écht met je gaat

Als je in de spiegel kijkt, wat zie je dan? Wees eens eerlijk. Wat vind je van jezelf? Heb je ‘altijd’ iets op jezelf aan te merken? Zie je ook iets positiefs?  Wat vertellen je ogen? Ik zie veel mensen die worstelen met hun zelfbeeld door hun onvervulde kinderwens, zwangerschapsverlies of kinderloosheid. Dat is vaak één van de redenen waarom ze stelselmatig spiegels mijden.

Feitelijk is in de spiegel kijken een ware confrontatie met jezelf en emoties. Als we niet lekker in ons vel zitten gaan we juist emoties liefst uit de weg. Begrijp me goed, ik heb ook jarenlang spiegels vermeden. Er was altijd wel iets wat ik niet mooi vond, beter kon, anders moet. Ik ontliep ook iedere fotograaf. Vond mezelf te dik, niet de moeite waard. Vertrouwen onder het vriespunt. Het was ‘onzin‘, maar zo voelde hét en zo zag ik dat toen. Dat was mijn waarheid en het getuigde niet van een positief zelfbeeld.

Hata yoga.jpg

Kom in je pas.... met Hata Yoga

Leef jij je mooiste leven? Of word je geleefd?

Weet je echt wie jij bent? Weet je waar je echt voor staat?

Geniet je van je werk of kijk je zondags al op tegen de aankomende week?


Ook jij kan je mooiste leven leven! Wil je erachter komen wie je werkelijk bent? Wil jij ook zo graag meer energie ervaren in je leven?

Doe dan mee met het nieuwe programma “Kom in je pas met Hatha Yoga!”


In 8 lessen gaan we aan de slag met: 

  • Yoga: Iedere cursusavond beginnen we met een uurtje yogales. 

  • Persoonlijke groei: Na de yoga gaan we aan de slag met onze persoonlijke groei. Iedere avond heeft een eigen thema.

          

Een reis vol mooie inzichten! Kom in je pas!